Dorpskerkband begeleidt samenzang op 23 juni

Dorpskerkband begeleidt samenzang op 23 juni

Tijdens de kerkdienst op zondag 23 juni 2024 zal de muzikale begeleiding van de samenzang weer worden verzorgd door de Dorpskerkband. Die bestaat uit Jolanda Schaap zang, Marien van den Berg drums en zang, Ton de Vos  basgitaar, Huib de Vries piano en Wim Pols zang en gitaar. Drie keer per jaar neemt de band de begeleiding van de samenzang voor haar rekening en op 23 juni is het weer zo ver. De dienst wordt geleid door onze eigen predikant dominee Dirk van Duijvenbode. Het thema van zijn preek is: ‘Alles wat ademt heeft’ naar aanleiding van Psalm 150.

De band probeert altijd een zo breed mogelijk repertoire uit de kiezen. Zo zullen er op 23 juni zowel liederen uit het Liedboek zoals Psalm 150 en het gezang Grote God wij loven U klinken.  Maar ook liederen uit de bundel van Johannes de Heer en Opwekkingsliederen zoals Tienduizend redenen en Majesteit.

Misschien een reden voor u om ook eens naar de Dorpskerk te gaan en zo’n bijzondere dienst mee te maken. De aanvang is 10.00 uur en u bent van harte welkom.