Heilige Huisjes Festival 2024 – 7, 8 en 9 juni in Dorpskerk en het Recreatieoord

Heilige Huisjes Festival 2024 – 7, 8 en 9 juni in Dorpskerk en het Recreatieoord

Met rasse schreden nadert het Heilige Huisjes Festival 2024 op 7, 8 en 9 juni 2024 in en rond de Dorpskerk en het Recreatieoord Hoek van Holland. Het gevarieerde programma biedt diverse mogelijkheden om één of meerdere activiteiten naar eigen keuze te bezoeken. Alles met gratis toegang.

Niet alleen in Hoek van Holland zijn er mogelijkheden voor bezoek, maar ook elders in Rotterdam. Het volledige programma met de diverse mogelijkheden en activiteiten is te zien op de website: www.heiligehuisjesrotterdam.nl Op die site is te zien welke activiteiten waar te bezoeken zijn. Een rondje Rotterdam waard.

Programma Hoek van Holland

Dorpskerk

Vrijdag 7 juni 2024

Om 10.00 uur start een grote inzameling voor de Voedselbank Maassluis/Hoek van Holland. Vorige jaren al een groot succes en het is een grote uitdaging of de resultaten van die jaren nog overtroffen kunnen worden. Het gaat om houdbare boodschappen. Hard fruit is ook welkom. De Inzameling is van 10.00 tot 13.00 uur, Kleine Schoolstraat 9b, Hoek van Holland

Vrijdagavond 7 juni 2024

Om 20.00 uur exclusief optreden van de Senior String Band met de première van haar programma Cross Country. Johny Cash en John Denver komen voorbij. Dolly Parton, Waylon Jennings en Willie Nelson. Dat is lang nog niet alles. Ook rock en roll songs van Elvis en The Everly Brothers, Evergreens van Jim Reeves en Tammy Wynette. Kortom een feest van herkenning. De band is een begrip in binnen- en buitenland met musici met meer dan 50 jaar muzikale ervaring. Ze treden op van 20.00 tot 22.00 uur inclusief pauze. Zoals bij alle activiteiten is de toegang gratis. Mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet.

Zaterdagmiddag 8 juni 2024

In de namiddag van 16.30 tot 18.30 uur organiseert De Inloop een buurtbarbeque voor rond de 100 personen in en rond de Dorpskerk. Bij goed weer zo mogelijk buiten, anders binnen. Om een goede inschatting te kunnen maken voor de ingrediënten is vooraf aanmelden nodig. Dat kan tot en met maandagmorgen 3 juni 2024 12.00 uur op e-mail: bbqhvh@hotmail.com Volgorde van binnenkomst is bepalend. Deelname gratis.

Zaterdagavond 8 juni 2024

Van 20.00 tot 22.00 uur een afwisselend programma met een korte pauze. Een schakelprogramma met een optreden van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging, een belevenis op zich en de winnende dichters van het kunstproject “Extreem”, die het eigen ingezonden gedicht zullen voordragen. Het geheel belooft een bijzonder cultureel moment. Waard om so-wie-so in de agenda te zetten.

Zondagmorgen 9 juni 2024

Om 10.00 uur een Kinder/Gezinsdienst in de Dorpskerk met de eigen predikant Dominee Dirk. Vooral voor de kinderen een bijzondere gebeurtenis, waarbij ouders en opa’s en oma’/s niet mogen ontbreken.